• banner

Matā'upu e mana'omia le fa'alogoina i le fa'aogaina o le pusi pusi pu'upu'u pefu

1. I lalo o galuega masani, ona e ono i ai se lamatiaga o le afi e mafua mai i aloiafi i totonu o le aoina o le pefu, e tatau ona aloese mai le aumaia o sikaleti sikaleti, moli ma isi afi mumu poʻo mea faʻafefe i totonu o meafaigaluega lata ane i le taimi o le gaioiga.

2. A maeʻa le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, e tatau ona siaki meafaigaluega e vaʻai pe o iai le ea leaka.Afai ei ai le ea leakage, e tatau ona foia i le taimi e aloese ai mai le afaina o le lelei o le aveesea o le pefu.

3. A maeʻa le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, siaki muamua pe saʻo le fesoʻotaʻiga o le laina, ma faʻaopopo le suauʻu lubricating i vaega taʻitasi o meafaigaluega, faʻataʻitaʻi pe mafai e vaega taʻitasi o vaega ona galue masani, e puipuia ai le faʻaleagaina o vaega.

4. O le pusa fa'amama i totonu o le pusi pusi pu'upu'u pefu e patino i vaega vaivai.E tatau ona siaki e le aunoa.
I le fa'agaioiga masani o le fa'aputuina o le pefu, muamua lava, o vaega o lo'o i ai le pefu o le ai ai le pito i luga o le ea sa'o i le pito i lalo o meafaigaluega mo le saunia o le pefu, ona ulufale sa'o ai lea o le ea i totonu o le potu pefu o le pusa pito i luga. mai le pito i lalo, ma o le a toe mitiia vaega pefu lelei i luga o le mea faamama.O le kesi mama ua fa'amama e ui atu i totonu o le fa'agogo faamama ma ulu atu i totonu o le potu ea mama o le pusa pito i luga tino ma tu'u sa'o atu i totonu o le ea e ala i le uafu ta.

01

01


Taimi meli: Iul-13-2021