• banner

O a itu e tatau ona gauai atu i ai i le taimi o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le pefu?

A maeʻa ona pasia e le aoina o le pefu le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, o nisi o faʻafitauli e mafai ona tupu i le taimi o le faʻagaioiga masani o meafaigaluega e aoina pefu.Mo nei faʻafitauli, e tatau ona tatou fetuunai i le taimi

Tatou te iloa uma o oloa fou e fa'atatau i le aoina o le pefu e mana'omia ona pasia le su'ega masani a'o le'i fa'aaogaina.E tatau i le tagata aoina pefu ona faʻalogo pe mafai ona galue masani le ili, faʻamau, taga faamama ma isi vaega i le taimi o le suʻega., Ma faʻalogo lelei pe o lona vevela galue ma le gaosiga o le ea o loʻo i totonu o le tulaga agavaa.A iloa e le suʻesuʻega e leai se faʻafitauli, o le suʻega faʻatinoga o nisi o galuega a le aoina o le pefu e mafai ona faia.

O le mea lea, i le taimi o le faʻataʻitaʻiga o le aoina o le pefu, e tatau ona tatou faʻaeteete ma faʻalogo i mea nei:

1. E tatau ona tatou gauai atu i le saoasaoa ma le itu o le ili ma le vevela o le tauaveina vibration frequency.

2. Pe a feagai ma le ea voluma ma suʻega suʻega, siaki muamua pe o le mamafa, vevela ma isi faʻamatalaga e ogatasi ma le mamanu.Afai latou te le faia, e tatau ona tatou fetuutuunai i latou i le taimi.

3. Mo le faʻapipiʻiina o le aoina o le pefu, siaki muamua pe o iai ni ato tautau, ofuina, ma isi mea, ma i le taimi lava e tasi siaki vaʻaia le faʻauluina o le alaasu, ina ia maua ai le faʻamatalaga i le taimi.

4. E tatau ona gauai atu pe o loʻo i ai i le faʻaputuina o le pefu le faʻapipiʻiina o ato, pe o le faʻaogaina o le lefulefu e le faʻalavelaveina ma pe o le faʻaputuina o le pefu o le a aʻafia ai le faʻagaioiga o le talimalo.

5. Fetuunai le taimi o le faamamaina.O le faʻamamaina o loʻo i ai se aafiaga tele i le faʻaogaina o le masini.A maeʻa se taimi umi, e faigofie ona paʻu le pefu.Afai e puupuu tele le taimi, o le a toe faʻafoʻisia le faamama ma faʻateleina le tetee, ma o le mea muamua e mafai foi ona mafua ai le faʻamama o le taga ma gau, o lea e tatau ai ona tatou gauai atu i lenei mea.

working3


Taimi meli: Tes-30-2021